24-25 Eylül 2026 tarihlerinde düzenlenen 6. Ulusal Çukurova Tekstil Kongresi (UÇTEK 2026) kapsamında, Sayın Doç. Dr. Murat Demir iş birliğiyle yürüttüğümüz "TENCEL™ Lyocell HV100 Esaslı Karışım İpliklerin Üretimi ve Karakterizasyonu" başlıklı çalışmamızın sunumunu başarıyla gerçekleştirdik.
Yenilikçi ve katma değerli ürün geliştirme vizyonumuz doğrultusunda yürüttüğümüz çalışmamız kapsamında, TENCEL™ HV100’ün özel lif yapısıyla ketenin doğal görünümünü rejenere selülozun sürdürülebilirlik avantajlarıyla buluşturduğumuz Ar-Ge sonuçlarımızı paylaştık.
Kongre süresince tekstil sektörünün öncü Ar-Ge merkezleri, sanayi temsilcileri ve kıymetli akademisyenlerle bir araya gelerek sanayi-akademi iş birliğine değerli bir katkı sağlamaktan ve sektörümüzün geleceğine yön veren bu profesyonel sektörel sinerjinin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz.
Kongrenin düzenlenmesinde emeği geçen tüm akademisyenlerimize ve organizasyon komitesine değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz.