Loaderı Kapat
Babadağ Belediye Başkanımız Sayın Murat Kumral  Kompakt Tesisimizi Ziyaret Etti

1965 yılında kurucumuz Osman Nuri Uğurlu’nun Babadağ’daki evinde bir el tezgahıyla başlayan yolculuğumuz, sadece bir üretimin değil; emeğin, hayalin ve inancın hikayesiydi. O günlerde iplik sabırla, alın teriyle, yürekle eğrilirdi. Her çözgü, geleceğe umutla atılan bir düğümdü.

Bugün, günlük 100 ton üretim kapasitesine sahip Kompakt, Ring ve Open-End iplik üretim tesislerimizde, o küçük el tezgahının sesi hala ilk günkü heyecanla yankılanıyor.

Babadağ Belediye Başkanımız Sayın Murat Kumral’ın nazik ziyaretiyle, geçmişimize duyduğumuz saygıyı ve geleceğe olan bağlılığımızı bir kez daha derinden hissettik. Kurucumuzun attığı temeller, bugün 800 kişilik büyük bir aileye dönüştü.

Zamanla makineler büyüdü, işler profesyonelleşti ama biz özümüzden hiç kopmadık. Uğurlular Tekstil olarak, ilk günkü tevazu, sevgi ve emekle üretmeye; her ilmeğimizde o ruhu yaşatmaya devam ediyoruz.

Kıymetli büyüğümüz, Sayın Başkanımıza bu anlamlı ziyaretleri için içten teşekkür ederiz.